Neem contact met ons op

Mailen

Je kunt ons via de mail altijd bereiken op het e-mailadres: info@juistdrukenprint.nl.

Bellen

Je kunt ons via de telefoon altijd bereiken op het nummer:
+010 767 02 22.

Adres

Je kunt ons altijd bezoeken op: Gustoweg 61, 3112 AC Schiedam.

Hier zijn wij gevestigd

Heb je een vraag?
Mail ons en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 bereikbaar.

Hoe kunnen jullie helpen bij het vervullen van mijn SROI-verplichting?

Onze drukkerij is gespecialiseerd in het bieden van Social Return on Investment (SROI)-oplossingen. Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerkbehoeften worden vervuld terwijl je voldoet aan je SROI-verplichtingen door samen te werken met kwetsbare groepen en bij te dragen aan maatschappelijke meerwaarde.

Alles! Wij bieden een breed scala aan drukwerkproducten, waaronder visitekaartjes, flyers, brochures, posters, banners, en meer. Al onze producten worden gedrukt met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

Naast het krijgen van hoogwaardig drukwerk, draag je bij aan sociale initiatieven en help je mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te integreren in het werkveld. Dit versterkt je maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)-profiel en kan een positief effect hebben op je SROI-verplichtingen.

Wij maken gebruik van geavanceerde druktechnologieën en zorgvuldig geselecteerde materialen om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Onze medewerkers worden goed opgeleid en begeleid om topkwaliteit te leveren.

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen via ons online formulier op de website. Vul je contactgegevens en specifieke drukwerkbehoeften in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken en een offerte op maat te leveren. Bellen of mailen kan uiteraard ook!

JUIST! Druk & Print is gevestigd in Schiedam op Gustoweg 61, 3113AC. 
Op deze locatie doen we al het drukwerk. Benieuwd naar onze sociale werkplaats? Neem contact op voor een bezoek.