Over JUIST! Druk & Print

SROI

Wij zijn jouw
sociale drukkerij

Social Return verplichting?

Social Return heeft als doel om ervoor te zorgen dat een investering, naast het reguliere rendement, ook een sociale winst – ofwel return – oplevert. Het uiteindelijke doel is zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Heeft jouw organisatie een SROI verplichting? JUIST! is een erkende sociale onderneming. Wij voldoen aan alle eisen en zijn in bezit van een PSO certificaat. (Prestatieladder Sociale Ondernemingen). Door bij JUIST! opdrachten uit te besteden, kan je de SROI verplichting een stuk sneller invullen. Onze medewerkers vertellen je graag wat JUIST! voor jouw organisatie kan betekenen.

Kom langs en maak kennis met onze mede-werkers

Kom langs en maak kennis

met onze medewerkers

Experts in het vakgebied

Bij JUIST! Druk & Print gaat expertise hand in hand met passie. Samen hebben onze professionals meer dan 100 jaar ervaring. Of het nu gaat om traditioneel drukwerk, innovatieve printoplossingen of maatwerkprojecten, wij staan garant voor producten van de hoogste kwaliteit. Onze expertise stelt ons in staat om niet alleen uitstekend werk te leveren, maar ook om advies en ondersteuning te bieden bij het kiezen van de juiste materialen en technieken voor jouw project.

Jaar ervaring in
het vakgebied
0 +
Certificaten
0 +

Gecertificeerd drukwerk laat je JUIST! aan ons over.

JUIST! Druk & Print heeft verschillende certificeringen, waaronder ISO voor kwaliteitsmanagement (ISO9001), milieumanagement (ISO14001) én PSO3- 30+ ten behoeve jouw SROI. Al jouw drukwerk wordt uitgevoerd op FSC- of gerecycled papier.