Sociaal inkopen

SROI

Wij zijn jouw
sociale drukkerij

Voldoe aan jouw SROI-verplichting

Heeft jouw bedrijf een tender gewonnen? Gefeliciteerd. Vaak gaat het winnen van een tender samen met een SROI verplichting. Bij JUIST! Druk & Print kan je niet alleen deze verplichting nakomen, maar ook actief bijdragen aan een betere maatschappij. Wij helpen je graag om jouw SROI-doelstellingen te realiseren op een manier die past bij jouw bedrijf.

Officieel erkend als

Sociale onderneming

Officieelg erkend als sociale onderneming

De leukste drukkerij van Zuid-Holland

Of je nu op zoek bent naar brochures, visitekaartjes, banners of gepersonaliseerd drukwerk, wij bieden het allemaal. En het mooiste? Jouw drukwerk helpt echt mensen. Kwaliteit en sociale impact gaan bij ons hand in hand. Wij zijn voor de regio Haaglanden, Zuid-Holland Centraal en Rijnmond apart door Deloitte beoordeeld en erkend als sociale onderneming. Je vindt ons terug op de lijst van de regio ‘Erkende sociaal ondernemers’.

Jaar ervaring in
het vakgebied
0 +
Certificaten
0 +

SDG’s Sustainable Development Goals van JUIST!

Sustainable Development Goals (SDG’s): 17 doelen voor een duurzamere wereld. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn wereldwijd bekend als de Sustainable Development Goals (SDG’s). In 2015 hebben alle 193 landen die lid zijn van de Verenigde Naties (VN) de doelen aangenomen. Met deze doelen willen zij in 2030 een duurzame wereld voor iedereen bereiken, waarin niemand wordt buitengesloten. De doelen gelden voor alle landen en voor alle mensen.

Samen sterk

Bij onze sociale drukkerij zetten we de kracht van print in voor een betere wereld. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om hun talenten te laten schitteren. Met vakmanschap en passie drukken we hoogwaardige producten af, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een inclusievere samenleving. Van visitekaartjes tot brochures, jouw bestelling maakt een verschil. Samen creëren we niet alleen drukwerk, maar ook nieuwe kansen en een duurzame toekomst.

Tevreden SROI-klanten
0 +